shapka_top.jpg

Двері вогнестійкі металеві

Двері вогнестійкі металеві , безпекаДвері вогнестійкі металеві виготовляються нашими фахівцями в Україні протягом багатьох років. Методика роботи з металом визнана нашими клієнтами першокласної роботою.

Двері вогнестійкі металеві створені для місць, де є найвища ймовірність загорянь. У країнах першого світу такі двері встановлюють в школах, адміністративних будівлях, громадських закладах. Але в першу чергу вогнестійкі металеві двері необхідні в цехах, де працюють з вогнем та електрикою.

Щоб сконструювати для Вас вогнестійкі двері металеві, в нашому цеху працює великий колектив. Кожен виконує певну роботу над одними дверима. Для нас важливо зробити якісний продукт, який ніколи не підведе, адже він може стати в нагоді в будь-який момент.


Для двері такого типу необхідно робити ручки з інертного матеріалу, який не зварилися руку, якщо людина відкриє двері під час пожежі. Другим нюансом у виробництві вогнетривких металевих дверей можна вважати роботу над прокладкою в дверній рамі. Коли із задимленого приміщення виштовхується чадний газ, гума між дверима і прорізом не дозволяє йому увійди в інше приміщення. Таким чином у людей всередині залишається в запасі додатковий час на порятунок.

Замовте у нас металеві двері вогнестійкі, щоб убезпечити своїх співробітників і відвідувачів від нещасного випадку. Безпека людей повинна стояти на першому місці.

<< Назад