shapka_top.jpg

Двері протипожежні 30

Двері протипожежні 30Багато забудовників і будівельно-ремонтні компанії займаються установкою якісних дверей. Крім вхідних, популярні протипожежні двері. El 30 є одним з показників рівня вогнестійкості вироби. Найчастіше такі вироби виготовлені не з простого металу, а з декількох листів теплоізоляційних матеріалів, міцних сплавів і спеціального покриття, яке може затухати в разі займання.

Про все це можна детальніше дізнатися на офіційному сайті компанії «МВСС», яка займається виробництвом міцних вхідних дверей і воріт. Якщо Вам необхідна двері протипожежна, 30 El є одним з найпоширеніших меж вогнестійкості вироби. Ми рекомендуємо обирати саме ті двері, яка підійде саме для Вас, так як для виробничого цеху, заводського складу і офісної будівлі існують різні умови. З цієї причини, спеціально для Вашої зручності ми розміщуємо не тільки фото, але і інформацію про специфіку виробництва наших дверей. Ви можете уточнити її прямо по телефону - просто зв'яжіться з нами за номером, який вказаний на нашому сайті. Для Вас доступні різноманітні моделі протипожежних дверей межі 30, 60 і 45. За ці фізичні властивості відповідають матеріали, які ми використовуємо при виготовленні. Також ми враховуємо такі речі, як деформація двері, замку, нагрівання ручки, виділення токсичних випарів при нагріванні. Завдяки тому, що ми працюємо на ринку України більше 10-ти років, ми вдосконалюємо виробництво протипожежних дверей вогнестійкості 30 та інших моделей. Наші клієнти високо цінують якість, так як від цього залежить безпека людей в екстремальній ситуації.

Рекомендуємо обговорити всі питання, що цікавлять Вас деталі по телефону, якщо Вам необхідна двері протипожежна 30, 45 або 60 рівня вогнестійкості. У нас великий вибір серед однопольних і двостулкових дверей, а також наша компанія надає ворота, які мають високу вогнестійкість.


Вартість кожної протипожежних дверей, 60, 30 або 45 El залежить строго від її властивостей і витрат на виготовлення. На офіційному сайті «МВСС» Ви можете дізнатися більше про те, як ми створюємо вогнестійкі двері, які не деформуються і не розжарюються при контакті з відкритим вогнем. Також наш менеджер може допомогти з вибором, якщо Ви займаєтеся будівництвом виробничого цеху. Для ТЦ і більшості житлових будинків пожежні сходи на кожному поверсі розділені з коридором протипожежними та вогнетривкими дверима El 30.