shapka_top.jpg

Вогнетривкі вхідні двері

Вогнетривкі вхідні дверіВогнетривкі вхідні двері стали для багатьох жителів Києва звичайним необхідним засобом для захисту своєї квартири від виникнення пожежі або інших несприятливих випадків. Іноді трапляється виток газу в сусідній квартирі, і тоді потрібно убезпечити своє житло від шкідливого впливу. На підприємствах, де виток газу - справа звична, і можливі пожежні стани, повинні стояти вогнетривкі вхідні двері, інакше пожежа може розповсюдитися на інші корпуси будівлі.

З чого зроблені вогнетривкі вхідні двері, що вони не бояться ні полум'я, ні високих температур? Весь секрет полягає в протипожежній стрічці, яка, під впливом температур вогню здувається і тим самим закриває всі щілини. Якщо закриті усі щілини, то для вогню немає їжі, тобто, кисню, і пожежа може згаснути.

Найкращим методом запобігання пожежного стану є профілактика, а також дотримання пожежної безпеки. Іноді різні профілактичні заходи не допомагають і тоді встановлюються вогнетривкі вхідні двері як один з можливих варіантів уникнути пожежі. Вогонь - це страшна стихія, яка руйнує практично все, що трапляється на його шляху. Але, якщо у Вас стоять вогнетривкі вхідні двері, пожежі можна минути. У будь-якому випадку, вогонь не перекинеться в інші кімнати або приміщення. Тепер можна створити безпеку і у себе в квартирі, поставивши такі двері. Просто перестрахуйте себе і перегляньте варіанти установки таких дверей в Ваш будинок.

«МВСС» - ось надійний і успішна організація, яка виготовить для Вас хороші вогнетривкі вхідні двері.