shapka_top.jpg

Двері протипожежні металеві

Двері протипожежні металевіДо нас регулярно звертаються великі будівельні компанії та підприємці, які вибирають двері протипожежні металеві. Якщо досвідчені професіонали заздалегідь знають, якого типу виріб їм необхідно і якими характеристиками двері повинні володіти, то приватні підприємці, яким необхідно тільки спорудити складське приміщення або розширити виробничий цех, важко зробити правильний вибір.

Довго вибирати доводиться і через високу вартість таких виробів. Так як металеві протипожежні двері мають іншу техніку виготовлення, ціна відносно вище на спеціальні вогнетривкі двері. Ми рекомендуємо детально вивчити відмінності різних моделей, щоб бачити різницю в їх фізичні властивості. На офіційному сайті компанії «МВСС», яка займається виготовленням і розповсюдженням на території України металевих протипожежних дверей, розміщена інформація про доступні виробах рівня з межею El 60, 45 і 30 вогнестійкості.

Також рекомендуємо звернути увагу на ворота, які виготовлені з міцних матеріалів. Вони швидко згасають, не деформуються і не виділяють токсичний дим при контакті з полум'ям. Двері і ворота протипожежні металеві мають міцні ручки, до яких можна доторкнутися без страху обпектися. Замок не заклинює ні в однієї моделі, так як в процесі виробництва безпеку стоїть на першому місці пріоритетів.

Якщо Вам необхідно зробити оптовий замовлення на двері протипожежні металеві, просто зв'яжіться з нами по телефону і виберіть необхідну модель. Ми швидко доставимо якісні сертифіковані вироби за вказаною адресою.


Ви можете уточнити всю інформацію у нашого менеджера по телефону, якщо у Вас залишилися питання з приводу протипожежних металевих дверей. Ми продовжуємо розвиватися і вдосконалювати нашу продукцію.