shapka_top.jpg

Вхідні протипожежні двері

Вхідні протипожежні дверіКомпанія «МВСС» надає всім бажаючим сучасні надійні вхідні протипожежні двері. Якщо Ви вирішили змінити їх для підвищення безпеки свого будинку або квартири, наші вироби підійдуть, як ніякі інші. При розробці дизайну були враховані всі деталі, в тому числі і практичність. Завдяки міцній і естетично красивою двері Вам не доведеться турбуватися про збереження вмісту квартири при від'їзді.

Пропонуємо Вам ознайомитися з каталогом продукції, в список яких входять не тільки протипожежні вхідні двері. Ми розмістили фотографії виробів, щоб Ви могли вибрати напевно якісні двері в тому стилі, який підійде інтер'єру Вашої оселі. При цьому фізичні характеристики вироби не падають, адже в пріоритеті у виробника завжди залишається безпека клієнта.

Що стосується специфіки саме вхідних протипожежних дверей, вони все виконані в мінімалістичному стилі. Ви можете вибрати тип ручки: звичайну із засувом або велику червону, яка приверне до себе увагу в разі екстреної ситуації. У нашому асортименті доступні як вузькі, так і двопільні широкі двері. Крім вхідних, протипожежні ворота також можна знайти в каталозі нашої компанії.

В процесі виробництва ми акцентували свою увагу на безпеки. Завдяки цьому гладка поверхня не дозволяє деформуватися двері до такої міри, щоб це запобігало відкривання. Ручка на вхідні протипожежні дверей не плавиться і не розжарюється, що відбивається не тільки на вартості, а й на якості.


Зателефонуйте нам за номером, який вказаний на офіційному сайті виробника, щоб уточнити ціни на протипожежні ворота і вхідні двері. Замовляйте доставку, і ми привеземо вироби за вказаною адресою.