shapka_top.jpg

Розміри протипожежних дверей

Протипожежні двері – чудовий винахід, який важко переоцінити. Такі двері виготовляються зі спеціальних негорючих або слабо горючих матеріалів. В процесі виготовлення використовуються також спеціальні технології, які наділяють двері необхідними властивостями. Двері такі, якщо зроблені якісно, здатні на тривалий час зупинити поширення вогню і диму. Часовий проміжок може досягати дев'яноста хвилин. Велика ймовірність, що за цей час пожежа буде локалізована або зовсім ліквідована, а люди встигнуть благополучно евакуюватися.

Розміри протипожежних дверейЗвичайно, процес виготовлення вогнетривких дверей досить складний і сповнений різних нюансів. Лише за умови дотримання всіх вимог і норм вийдуть дійсно протипожежні двері. Розміри і конструкція таких дверей можуть бути різними. Бувають вони одностулковими і двостулковими. Залежно від потреб конкретного будинку (приміщення) розміри протипожежних дверей будуть тими чи іншими. Важливо, щоб двері могли ефективно виконувати свою функцію. Занадто малі двері будуть перешкоджати швидкій евакуації людей. Про це теж потрібно думати покупцеві перш, ніж замовити такий виріб.

Розміри протипожежних дверей повинні відповідати потребам конкретного приміщення. Телефонуйте нам! 
Наші фахівці допоможуть вибрати двері,
які ідеально підійдуть саме Вам.



Втім, розмірковуючи про оптимальні розміри протипожежних дверей, не варто забувати про їх якість. Адже вимоги, що пред'являються до такої продукції, дуже суворі. Тільки хороші, якісні двері зможуть утримати вогонь, якщо він раптом з'явиться. Неякісні протипожежні двері (розміри не важливі) не зможуть стати надійною перешкодою під час пожежі.

Як виробник такої продукції, наша фірма може запропонувати своїм покупцям різні по конструкції, дизайну і розмірам протипожежні двері кращої якості.