shapka_top.jpg

Однопільні глухі протипожежні двері

Однопільні глухі протипожежні дверіОднопільні глухі протипожежні двері обов'язково повинні бути встановлено в складських приміщеннях, на запасних або пожежних виходах або ж в приміщеннях, в яких проводять різні вибухонебезпечні або пожежонебезпечні роботи. Такі двері мають спеціальні резинові заглушки, які називаються ущільнювачі, які, в разі пожежі, нагріваючись, перекривають надходження кисню в приміщення, і пожежа припиняється. Однопільні глухі протипожежні двері врятували не одне приміщення від сильної пожежі, і, як правило, пожежа згасала, бо через двері вона не змогла поширитися в інші приміщення.

Компанія «МВСС» в Броварах зможе виготовити для Вашого підприємства індивідуального розміру двері. Однопільні глухі протипожежні двері покриває нітроемаль або грунтовка, яка не займається, як звичайна фарба. За Вашим бажанням, можемо виготовити двері з порошкоподібним напиленням.

Такі двері відмінно впораються з негодою, пожежею або механічними діями. Вона відмінно поглинає звук і не віддає тепло, тобто, в Ваш склад не потраплятиме волога або зайве тепло. Однопільні глухі протипожежні двері виготовляє компанія «МВСС» з відмінного металопрокату і комплектується сертифікованими і оригінальними ручкою, глазком, замком. Спеціальні петлі не дозволять якимось зловмисникам зняти Ваші двері, так як на дверях є закриті підшипники. Хочете поставити в своєму офісі, на своєму поверсі, на складі або на пожежному виході однопільні глухі протипожежні двері? Замовляйте двох або одностулкові двері, які обійдуться за вартістю Ви не дуже дорого.

«МВСС» виготовить за замовленням однопільні глухі протипожежні двері, які послужать для Вас надійним захистом від пожежі, негоди або зловмисників.