shapka_top.jpg

Типи протипожежних дверей


Протипожежні двері доцільно використовувати там, де є ризик виникнення неконтрольованого вогню. Якщо подумати, то такі двері стануть в нагоді практично в будь-якому приміщенні. Придумати приміщення, де пожежа неможлива в принципі, дуже складно. Звичайно, в побуті, на виробництві, у сфері обслуговування, в інших сферах потрібні будуть двері з особливими параметрами. Мало того, для різних за площею і призначенням приміщень найкращим рішенням можуть бути різні двері.

Типи протипожежних дверейІснує кілька типів протипожежних дверей. При чому кваліфікацію здійснюють згідно з різними критеріями. Якщо розглядати їх з точки зору їхньої вогнестійкості, то можна виділити три типи протипожежних дверей. Вироби 1 типу найнадійніші. Вони здатні утримувати вогонь і дим більше години, а точніше близько дев'яноста хвилин. Вироби 2 і 3 типів мають більш низькі показники вогнестійкості. Вони можуть зберігати цілісність і протидіяти вогню не менше шістдесяти та тридцяти хвилин відповідно. Зрозуміло, в приміщеннях великої площі і великим скупченням людей встановлювати слід виключно найбільш вогнестійкі двері. Другий і третій типи протипожежних дверей можна застосовувати в маленьких приміщеннях. У випадку приватних житлових будинків і квартир просто немає сенсу витрачатися на покупку супер вогнетривких дверей. Простенький варіант тут теж чудово підійде.

Різні типи протипожежних дверей відрізняються вогнестійкістю та іншими характеристиками. Щоб не заплутатися і замовити все ж оптимальний варіант, проконсультуйтеся у наших фахівців. Вони допоможуть Вам зробити правильний вибір.


Існують також інші способи поділу протипожежних дверей на типи. Наприклад, їх можна класифікувати за матеріалом, за кількістю стулок, за способом відкривання. Тільки фахівці можуть знати все це. Користувач навряд чи буде вникати в такі тонкощі.

Щоб правильно вибрати, в типах протипожежних дверей розбиратися зовсім не обов'язково.
Просто телефонуйте нам!