shapka_top.jpg

Вогнестійкі двері

Вогнестійкі двері, правила безпекиВогнестійкі двері призначені для того, щоб прохід між приміщеннями не був перекритий язиками полум'я в разі пожежі.

Коли вогонь розгорається в замкнутому приміщенні, досить тільки один раз відкрити двері, щоб свіже повітря роздмухав пожежу і позбавив людей, які знаходяться всередині, можливості вибратися. На жаль, такі випадки не рідкість. Тому з метою безпеки в багатьох громадських місцях і цехах встановлюють вогнестійкі двері.


Покриття вогнестійкою двері захищає її від загоряння при найвищих температурах. Крім того, петлі дверей закріплені таким чином, що двері однаково добре відкривається в обидві сторони. Все це придумано для того, щоб в разі пожежі люди могли просто штовхнути двері (вогнестійку) і вибігти в безпечне місце. Ні ручка, ні сама двері не заїдає і не нагрівається. Це дуже важливо в проектуванні подібного обладнання.


Вогнестійкі (протипожежні) двері також оснащені гумовим прошарком між рамою і дверима. Це може врятувати загнаних вогнем людей від отруєння чадним газом. Але завжди варто пам'ятати про правила безпеки на випадок пожежі в школі, на виробництві, в цеху, в офісі або в громадському місці. Дуже часто наші дії відіграють вирішальну роль, як обернеться подія для оточуючих.



Ми займаємося продажем протиударних і вогнестійких дверей і люків різного межі вогнестійкості. В процесі виробництва наші фахівці використовують надійну техніку роботи з перевіреним часом обладнанням. Наші двері вписуються в будь-який інтер'єр, особливо коли клієнт цінує їх якість і надійність.

<< Назад