shapka_top.jpg

Вогнетривкі двері скляні

Вогнетривкі двері скляніСкляні двері завжди виглядають цікаво, оригінально, стильно. Звичайно, не завжди вони будуть доречні. На вході в будинок такі не поставиш. У цьому випадку більше підійдуть конструкції не скляні, а зі склом. Вони дають хороший огляд на вулицю зсередини, але особисте життя в будинку все-таки на показ не виставляється. Втім, можна і скляні двері затонувати, тоді недосяжність особистого простору для чужих очей теж буде збережена.

Особливий вид дверей – вогнетривкі скляні двері. Вони хоч і виглядають крихкими, але насправді здатні витримати багато що. Вони можуть стримувати вогонь протягом деякого відрізка часу. Час цей може бути різним, залежно від рівня пожежної безпеки, що визначається виробником для своєї продукції. Вогнетривкі двері скляні відмінно підійдуть для магазинів і бутиків, для кафе і ресторанів. Якщо потрібна надійна конструкція дверна, здатна стримати зловмисників, погодні катаклізми і вогонь, вогнетривкі скляні двері будуть тут дуже до речі. При тому така конструкція буде виглядати легко, цікаво, не перешкоджатиме огляду, запрошуючи, ніби, відвідувачів зайти.

Наша компанія виробляє, продає та встановлює високої якості вогнетривкі двері. Скляні ми теж можемо запропонувати. Звертайтеся!

Виготовлення конструкцій зі скла завжди вимагає особливої ​​акуратності. Особливо якщо це не прості двері, а скляні вогнетривкі. Замовляючи такі, покупець сподівається на їх надійність і міцність. Ми гарантуємо якість кожних своїх дверей. Можете замовляти у нас, не боячись.

Вогнетривкі двері (скляні чи ні) замовити можна в нашій компанії.