shapka_top.jpg

Вхідні протипожежні двері металеві

Вхідні протипожежні двері металевіЗа зовнішнім виглядом всі наші вхідні протипожежні двері металеві і не відрізняються від інших видів дверей. Однак в процесі виробництва ми використовуємо такі матеріали, які не тільки утримують полум'я всередині приміщення, але також і самі не піддаються займання. Також потрібно відзначити, що металеві двері вхідні протипожежні не виділяють токсичних речовин при термічному впливі, а ручки не плавляться і не розжарюються. Завдяки цьому можна швидко евакуюватися навіть коли полум'я підійшло прямо до дверей.

До кожного нашого виробу йде сертифікат, який підтверджує якість товару. Також Ви можете вибрати вхідні протипожежні двері металеві з тим рівнем вогнестійкості, яка необхідна саме в Ваших умовах роботи. Ми прислухаємося до потреб покупців і розширили можливості для аудиторії з промислового сектора.


Практично кожне підприємство, особливо промислове, має пожежні виходи із заздалегідь встановленими вхідними протипожежними металевими дверима. Саме такі вироби випускає на ринок України наше підприємство. Вартість разом з якістю продукції можуть Вас приємно здивувати, так як наше виробництво використовує вітчизняну сировину, а також працює на сучасному обладнанні. Завдяки цьому рішенню наші вхідні металеві протипожежні двері користуються великою популярністю серед як приватних осіб України, так і підприємств.

В організації МВСС Ви маєте можливість замовити вхідні протипожежні двері металеві для Вашого офісу, будинку, цеху або квартири. Практичні і довговічні вироби доступні за приємними цінами і з доставкою.