shapka_top.jpg

Двері протипожежні двопільні засклені

Практично кожне підприємство, особливо промислове, має пожежні виходи із заздалегідь встановленими вхідними протипожежними двопільними дверима. Однак засклені моделі рідкість на сьогоднішній день, так як вони виконують також і естетичну функцію, яка затребувана в більшій мірі серед приватних осіб. Якщо Ви проживаєте в приватному секторі, ризик виникнення пожежі у Вашій місцевості на порядок вище, ніж в багатоповерховому будинку. Щоб убезпечити себе. Рекомендуємо здійснити замовлення на засклені двері протипожежні двопільні. Саме такі двері можуть врятувати Вас в разі непередбачених обставин. Проявіть турботу про своїх близьких - купите якісні вогнестійкі двері.

Далеко не кожен може похвалитися, що у нього в будинку на вході є двері протипожежні двопільні засклені. Саме вставки зі склом додають в інтер'єр щось нове, так як воно пропускає світло, що приносить приміщенню елемент новизни. Пропонуємо Вам ознайомитися з моделями таких виробів на нашому сайті.


Завдяки нашому підходу до виробництва двопільних протипожежних дверей із заскленими вставками ціни на вироби не стають ударом для клієнтів, а довговічність дозволяє встановлювати такі двері двопільні протипожежні з заскленими вставками в промислових приміщеннях. Також не пропустіть можливість обговорити деталі замовлення з нашим менеджером, який надасть повну інформаційну підтримку і відповість на всі Ваші запитання.


Замовте дійсно незвичайні двері протипожежні двопільні засклені. Саме зі склом такий виріб може виконувати і додаткові функції, крім захисної. На офіційному сайті можна ознайомитися з прикладами виробів, щоб переконатися, що такі двері підійдуть Вашому інтер'єру.